«Він запізнився»: головний тренер Олімпіакоса сказав все, що думає про Яремчука після його переможного голу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
29894
13 голосів
«Він запізнився»: головний тренер Олімпіакоса сказав все, що думає про Яремчука після його переможного голу
Роман Яремчук. Фото: ФК Олімпіакос
Головний тренер Олімпіакоса Хосе Луїс Менділібар прокоментував переможний гол свого українського форварда Романа Яремчука у домашньому матчі проти Каллітеї Афіни (2:1) в рамках другого туру чемпіонату Греції.

Керманич Олімпіакоса Хосе Луїс Менділібар висловився про дебютний гол Романа Яремчука з Каллітеєю Афіни (2:1) в другому турі чемпіонату Греції.

🔥ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛУ ЯРЕМЧУКА🔥

Окрім Яремчука, першим голом за Олімпіакос в цьому матчі також відзначився Крістоффер Вельде, однак коуч дав зрозуміти, що для нього це не принципово.

«Звичайно, важливо забивати голи, але не має значення, хто забив – новачок чи гравець, який давно в команді. Важливо, щоб у нас були гравці, які можуть забивати, але всім, хто допоміг у цьому матчі, також потрібно вдосконалюватися».

Менділібар наголосив, над чим ще потрібно працювати новачкам.

«Вельде допоміг у нападі, але йому потрібно буде покращити гру в обороні. Те ж стосується Яремчука, якому потрібно покращити свою фізичну форму, він запізнився на передсезонний збір, але цей гол, безперечно, допоможе його психології», – наводить слова тренера клубна пресслужба.

  • Олімпіакос поки посідає друге місце в таблиці, маючи максимум набраних очок;
  • В наступному турі 31 серпня команда в гостях зіграє проти Ламії.