Головний тренер Олімпіакосу замість Яремчука випустив у старті 17-річного дебютанта: він сказав чому це зробив

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
488
3 голоси
Головний тренер Олімпіакосу замість Яремчука випустив у старті 17-річного дебютанта: він сказав чому це зробив
Роман Яремчук. Фото: ФК Олімпіакос
Головний тренер Олімпіакосу Хосе Луїс Менділібар, за який виступає український нападник Роман Яремчук, прокоментував гостьову перемогу команди над Волосом (2:0) в першому турі чемпіонату Греції.

Керманич Олімпіакосу Хосе Луїс Менділібар, за який виступає форвард Роман Яремчук, висловився після звитяги команди над Волосом (2:0) у рамках першого туру Суперліги.

«Правда в тому, що 2:0 для першої гри – це хороший результат, але ми не дуже добре виступили. Суперник мав вилучення у першому таймі, і ми повинні були бути сильнішими й забити більше, але ми цього не зробили. З цих причин мені не сподобалася наша гра».

Також наставник прокоментував рішення випустити в основі на позиції нападника 17-річного Харалампоса Костуласа (досвідчений Яремчук з’явився на полі лише на 81-й хвилині) – для обох це був дебют.

«Ті, хто з нами, отримають шанс зіграти. Це довгий сезон, і треба залучити усіх. Костулас зіграв зараз, можливості будуть у всіх, чим більше вони нам даватимуть, тим більше у них буде можливостей».

За словами Менділібара, він хоче бачити нормальний процес ротації.

«Зараз Костулас вийшов у старті, наступного разу гратиме хтось інший, і, звичайно, якщо він буде добре грати, це буде добре для клубу», – наводить слова коуча клубна пресслужба.

  • Нагадаємо, що Яремчук перейшов до Олімпіакосу з Брюгге та підписав контракт до 30 червня 2028 року.
  • В наступному турі 26 серпня Олімпіакос на своєму полі зіграє проти Каллітеї.