Вікторія – Кривбас: у кого більше шансів пробитися до групового етапу ЛЄ – коефіцієнти на матч-відповідь

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
165
1 голос
Вікторія – Кривбас: у кого більше шансів пробитися до групового етапу ЛЄ – коефіцієнти на матч-відповідь
В атаці Юрій Вакулко. Фото: ФК Кривбас
Сьогодні буде зіграно поєдинок-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між чеською Вікторією з Пльзені та Кривбасом. Букмекери вже визначилися з фаворитом та андердогом гри, а Sport-express.ua аналізує передматчеву лінію.

Сьогодні, у четвер, 15 серпня, відбудеться матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду ЛЄ між Вікторією та Кривбасом.

🏟 Поєдинок пройде на стадіоні «Доосан Арена» у чеському місті Пльзень.

⏰ Гра розпочнеться о 20:00 за Києвом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet вже проаналізували шанси обох колективів на перемогу та визначилися з фаворитом.

Коефіцієнти на матч Вікторія  Кривбас:

  • Перемога Вікторії – 1.85
  • Нічия – 2.73
  • Перемога Кривбасу – 6.30

Окремо потрібно звернути увагу і на ставку на загальну перемогу команд, тобто вікторію з урахуванням ймовірного додаткового часу та серії післяматчевих пенальті. У команду Юрія Вернидуба букмекери практично не вірять, даючи на прохід Кривбаса до групового етапу Ліги Європи дуже солідний коефіцієнт.

  • Прохід Вікторії – 1.04
  • Прохід Кривбасу – 11.00

На рахунок результативності сьогоднішнього матчу, то аналітики впевнені, що гра у Пльзені має потішити вболівальників голами. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.52.

Щодо індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом (більше 0,5) має форвард Вікторії Матей Видра – рівно 2 до одного, а у складі Кривбас найменший коефіцієнт дають на результативний удар ганського нападника Прінса Квабени Аду – 3.40.

  • У першому матчі команда Юрія Вернидуба програла Вікторії з рахунком 1:2.
  • Де гру у Пльзені можна буде переглянути наживо дізнавайтесь за ПОСИЛАННЯМ.
  • Невдаха сьогоднішнього протистояння зіграє з іспанським Бетісом за право потрапити до основної стадії Ліги конференцій, а переможець у вирішальній грі кваліфікації ЛЄ з шотландським Хартс.