«Я очікував, що вони створять більше небезпеки»: легенда Динамо розповів про враження від гри з Рейнджерс

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
466
0 голосів
«Я очікував, що вони створять більше небезпеки»: легенда Динамо розповів про враження від гри з Рейнджерс
Тарас Михалик. Фото: Динамо
Тарас Михалик прокоментував поєдинок, в якому київське Динамо зуміло обіграти шотландський Рейнджерс в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У вівторок, 13 серпня, Динамо обіграло Рейнджерс (2:0) у другому матчі третього раунду відбору Ліги чемпіонів і вийшло в раунд плей-оф.

Екс-гравець киян та збірної України Тарас Михалик ексклюзивно для «УФ» підбив підсумки поєдинку:

«В принципі гра Динамо сподобалась. Я казав до поєдинку, що головна задача – це витримати перші 20-30 хвилин. Але я не можу сказати, що Рейнджерс дійсно затиснув, бо я, чесно кажучи, чекав, що буде перших хвилин 20 будуть шотландці сильно тиснути. Рейнджерс звісно завдавав ударів, але я очікував, що вони створять більше небезпеки.

Гра Динамо мені дійсно сподобалось. Проте я переймався, що перші 30 хвилин може бути тяжко гравцям Динамо, аби Рейнджерс їх не затиснув інтенсивним пресингом. Але динамівці витримали, перетерпіли, а в кінці дотиснули суперника та переломили хід гри. Вже після вилучення Динамо виглядало цікавіше».

  • Перший матч із Зальцбургом Динамо зіграє на номінально домашньому полі 20 серпня. Поєдинок-відповідь у Австрії відбудеться 27 серпня.
  • Нагадаємо, що в основній сітці нової Ліги чемпіонів зіграє чемпіон України – донецький Шахтар.