«Мрія про 40 мільйонів фунтів стерлінгів була вбита»: шотландські ЗМІ відреагували на виліт Рейнджерс від Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
358
1 голос
«Мрія про 40 мільйонів фунтів стерлінгів була вбита»: шотландські ЗМІ відреагували на виліт Рейнджерс від Динамо
Рейнджерс – Динамо. Фото: Google
Шотландські ЗМІ відреагували на поразку Рейнджерс від київського Динамо у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У вівторок, 13 серпня, Динамо обіграло Рейнджерс (2:0) у другому матчі третього раунду відбору Ліги чемпіонів і вийшло в раунд плей-оф.

Шотландські ЗМІ відреагували на поразку місцевого гранда та виліт команди до Ліги Європи:

Football Scotland

«Київське Динамо відправило Рейнджерс у Лігу Європи. Ця ніч була жахливою для «Лайт-блюз», які були розбиті вилученням Джефте на початку другого тайму. Це був важливий поворотний момент у грі та рішення, яке зіграло роль у тому, що мрія про 40 мільйонів фунтів стерлінгів була вбита».

Daily Record

«Рейнджерс не потрапить у груповий етап Ліги чемпіонів і не отримає потенційні 40 мільйонів фунтів стерлінгів другий сезон поспіль, оскільки вони попадуть у Лігу Європи. Рейнджерс продовжував боротьбу, незважаючи на видалення, але кияни змусили їх поплатитися. Піхальонок та Волошин забили неймовірні голи та вивели киян до наступної стадії».

The Scottish Sun

«Мрія про колосальні 40 мільйонів фунтів стерлінгів за те, щоб пройти весь шлях до групового етапу, тепер перетворилася на руїну. Тепер команді необхідно шукати альтернативні варіанти доходу, щоб підсилити команду».

  • Перший матч із Зальцбургом Динамо зіграє на номінально домашньому полі 20 серпня. Поєдинок-відповідь у Австрії відбудеться 27 серпня.
  • Нагадаємо, що в основній сітці нової Ліги чемпіонів зіграє чемпіон України – донецький Шахтар.