«Нам треба навчитися домінувати, коли ми страждаємо»: тренер Полісся прокоментував перемогу над Шахтарем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
118
0 голосів
«Нам треба навчитися домінувати, коли ми страждаємо»: тренер Полісся прокоментував перемогу над Шахтарем
Імад Ашур. Фото: Полісся
Полісся сенсаційно перемогло чинного чемпіона України у другому турі УПЛ. Головний тренер житомирян Імад Ашур розповів, як вдалося виграти в Шахтаря.

11 серпня відбувся матч другого туру чемпіонату України. Шахтар у формально домашній грі мінімально поступився (0:1) Поліссю.

Головний тренер житомирян Імад Ашур розповів «УФ», як вдалося перемогти донецький клуб:

«Ми не зможемо всю гру намагатися нав’язувати те, що ми хочемо. Це нормально, бо цьому заважатимуть дії суперника. Також важливу роль відіграє і наш фізичний стан. Вчора він дав про себе знати, але у першому таймі було багато епізодів, де хлопці робили те, про що ми говорили. Ми розуміли, що супернику це дуже не подобається.

Коли я прийшов у клуб, я казав, що нам треба навчитися домінувати, коли ми страждаємо. Це можливо. І вчора ці два фактори далися взнаки. Перший: це коли ми нав’язали те, що хотіли супернику. Другий: коли суперник почав нав’язувати свою гру через те, що ми в пошуку своїх оптимальних кондицій, то ми з честю відстраждали та перемогли».

  • У наступному матчі УПЛ Полісся вдома прийматиме Інгулець. Гру заплановано на 17 серпня. Початок о 15:30.
  • Шахтар наступного дня зіграє у гостьовому поєдинку проти Лівого Берега. Початок матчу заплановано на 18:00.
  • За підсумками двох зіграних турів Шахтар наразі перебуває на третій позиції з трьома очками. Полісся – на четвертому місці з трьома балами та матчем у запасі.