«Вони травмувалися й наразі відновлюються»: Шовковський – про кадрову ситуацію в Динамо перед грою з Рейнджерс

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
135
0 голосів
«Вони травмувалися й наразі відновлюються»: Шовковський – про кадрову ситуацію в Динамо перед грою з Рейнджерс
Олександр Шовковський. Фото: Google
Олександр Шовковський розповів про кадрову ситуацію в команді перед матчем, в якому київське Динамо зіграє з шотландським Рейнджерс в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У вівторок, 6 серпня, київське Динамо зіграло внічию із шотландським Рейнджерс (1:1) у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 13 серпня, о 21:45 відбудеться гра-відповідь між командами. Головний тренер киян Олександр Шовковський розповів про підготовку команди до поєдинку:

«У нас, в принципі, основна обойма гравців готується до поєдинку. Точно не зможе допомогти нам Володимир Шепелєв, він отримав ушкодження й наразі відновлюється в Україні. Так само Микола Михайленко отримав невелике ушкодження і не прилетів із нами. А так усі інші готові вийти завтра на футбольне поле.

На футбольне поле виходить та грає команда. Кожен футболіст прагне зіграти максимально якісно та показати свою найкращу гру. Завжди так було, і, безперечно, так і має бути. Безперечно, кожен гравець буде намагатися реалізувати свої найкращі сторони», – заявив СаШо на передматчевій пресконференції.