Україну з Аргентиною влаштує нічия? УАФ звернулася до організаторів Олімпіади щодо позиції нашої команди у групі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
438
1 голос
Україну з Аргентиною влаштує нічия? УАФ звернулася до організаторів Олімпіади щодо позиції нашої команди у групі
Тренерський штаб Руслана Ротаня. Фото: УАФ
УАФ звернулася до організаторів Олімпіади щодо позиції олімпійської команди України у групі. Наразі підопічні Руслана Ротаня посідають друге місце у квартеті.

Після поразки від Іраку (1:2) олімпійська збірна України реабілітувалася перед уболівальниками, перемігши у меншості Марокко (2:1).

Нагадаємо, що сайт Sport-express.ua розбирав, що потрібно нашій команді для виходу в 1/4 фіналу Олімпіади 2024 в Парижі.

Раніше, щоб вийти у плей-оф турніру, підопічним Руслана Ротаня необхідна була в 99% випадків лише перемога у грі проти Аргентини.

Однак, враховуючи плутанину з інтерпретацією місця збірної України у групі після двох зіграних турів, УАФ надіслала запит до організаторів змагань щодо позиції «синьо-жовтих» у квартеті.

Організатори футбольного турніру Олімпійських ігор-2024 підтвердили, що перед заключним туром українці перебувають вище Марокко за додатковими показниками та є другою у групі.

Зазначимо, що тепер нашу команду влаштує нічия для виходу із групи. Проте для цього необхідно, щоб в паралельному матчі Ірак та Марокко також розійшлися миром, при цьому не забивши більше голів ніж Україна в матчі з Аргентиною.

Нагадаємо, що олімпійська збірна України зіграє проти Аргентини у вівторок, 30 липня. Зустріч розпочнеться о 18:00 за Києвом.

  • У плей-оф вийдуть перші два місця квартету.
  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 проходитиме у Франції з 24 липня до 11 серпня.
  • Україна – Аргентина: де і коли дивитися вирішальний матч Ротаня і Ко на груповому етапі Олімпіади.