«Нам «кров з носу» треба набрати якомога більше балів»: гравець олімпійської збірної України – про гру з Аргентиною

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
92
0 голосів
«Нам «кров з носу» треба набрати якомога більше балів»: гравець олімпійської збірної України – про гру з Аргентиною
Збірна України U-23. Фото: Віталій Вітлео
Молодий талант Руху та еолімпійської збірної України Олег Федор поділився думками щодо гри проти Аргентини в рамках третього туру групового етапу.

Після поразки від Іраку (1:2) олімпійська збірна України реабілітувалася перед уболівальниками, перемігши у меншості Марокко (2:1).

Щоб вийти у плей-оф турніру, підопічні Руслана Ротаня необхідна в 99% випадків лише перемога у грі проти Аргентини.

Нагадаємо, що сайт Sport-express.ua розбирав, що потрібно нашій команді для виходу в 1/4 фіналу Олімпіади 2024 в Парижі.

Півзахисник олімпійської збірної України Олег Федор для сайту «Збірна» поділився думками щодо гри проти Аргентини в рамках третього туру групового етапу:

«Настрій в команді дуже хороший. Ми на такому піднесенні, можна сказати, на позитивних емоціях та з хорошим настроєм підходимо до наступної гри Олімпіади. Тому сподіваємся завтра на вдалий результат. Ми розуміємо, наскільки важкою буде ця гра, враховуючи, що у всіх команд зараз рівна кількість очок.

Всім «кров з носу» треба набрати якомога більше балів, тим паче нам. Тому ми вийдемо максимально налаштовані, максимально концентровані та з великим бажанням перемогти».

Нагадаємо, що олімпійська збірна України сьогодні зіграє проти Аргентини. Зустріч розпочнеться о 18:00 за Києвом.