«Аргентина – фаворит матчу, це факт»: Ротань поділився очікуваннями від вирішальної гри олімпійської збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
295
1 голос
«Аргентина – фаворит матчу, це факт»: Ротань поділився очікуваннями від вирішальної гри олімпійської збірної України
Руслан Ротань. Фото: Google
Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо гри проти Аргентини в рамках третього туру групового етапу .

Після поразки від Іраку (1:2) олімпійська збірна України реабілітувалася перед уболівальниками, перемігши у меншості Марокко (2:1).

Щоб вийти у плей-оф турніру, підопічні Руслана Ротаня необхідна в 99% випадків лише перемога у грі проти Аргентини.

Нагадаємо, що сайт Sport-express.ua розбирав, що потрібно нашій команді для виходу в 1/4 фіналу Олімпіади 2024 в Парижі.

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо гри проти Аргентини в рамках третього туру групового етапу:

«Перший матч був невдалим за результатом, тому прагнули лише перемагати Марокко. Перший тайм мені дуже сподобався, а у другому таймі позначився наш чемпіонат, де немає вболівальників на трибунах. А тут усі за Марокко вболівали. Ще суддівство мені дуже не сподобалося у цих двох матчах.

З Аргентиною потрібна лише перемога, і це факт. І Аргентина буде фаворитом, теж факт. Потрібно дуже хотіти і вигризати ті матчі, де не все вдається. Все залежить від нас в останньому матчі, і це головне. Ні від кого більше не залежимо. 100% буде вдвічі складніше, ніж з Марокко», – сказав Ротань в коментарі для ВЗБІРНА.

Нагадаємо, що олімпійська збірна України зіграє проти Аргентини у вівторок, 30 липня. Зустріч розпочнеться о 18:00 за Києвом.