«Про яку закономірність може йти мова?»: Ротань прокоментував поразку олімпійської збірної України від Іраку

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
845
0 голосів
«Про яку закономірність може йти мова?»: Ротань прокоментував поразку олімпійської збірної України від Іраку
Максим Таловєров. Фото: Google
Руслан Ротань та гравці олімпійської збірної України прокоментували поразку у матчі проти Іраку в рамках першого туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024.

Відбувся поєдинок в рамках першого туру групового етапу футбольного турніру Олімпіади, в якому олімпійська збірна України мінімально поступилася (0:1) Іраку.

Головний тренер команди Руслан Ротань прокоментував поразку своїх підопічних:

«Всі все бачили. Про яку закономірність може йти мова, коли суперник завдає два-три удари і ми програємо? Гадаю, що тут глобальніші помилки, дитячі, які перевернули цю гру. Ми маємо прийняти цей результат. У нас є дві гри проти ще сильніших команд. Наступний матч – найголовніший.

Ми не маємо опускати руки. Ми акцентували на цьому, що проблема не в помилках, а як ми діємо після цього. Цей факт мене розчарував, бо ми не повірили в себе. Вважаю, що ми на голову чи навіть на дві були сильніші за суперника», – сказав тренер в коментарі для Суспільне Спорт.

Максим Таловєров прокоментував епізод з пенальті, який призначили після його фолу:

«Насправді я ще не дивився відео. Вважаю, що може й трохи підштовхнув його, але він 100% пірнав. Звісно, я передивлюся, може це моя помилка, якщо це пенальті. Але вважаю, що це точно не жовта картка.

Звісно, я дуже засмучений, бо не маю права робити такі помилки, якщо там насправді пенальті. Засмучений та перепрошую у команди. Якщо це пенальті, то мені дуже прикро», – сказав захисник в коментарі для Суспільне Спорт.

Автор голу збірної України Валентин Рубчинський прокоментував результати гри:

«Це приємно, забити у такому матчі. Але радості сильної немає, бо ми програли. У грі, в якій мали перемагати. Потім пропустили трішки неприємний гол, і команда відчула впевненість та почала нас підтискати. Так вийшло, що ми програли цей матч», – сказав півзахисник в коментарі для Суспільне Спорт.

ВІДЕО ГОЛІВ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ У НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ

  • Зазначимо, що у паралельній грі групи збірна Марокко обіграла Аргентину (2:1).
  • У наступному турі Україна зіграє саме проти марокканців. Матч відбудеться 27 липня.
  • У плей-оф вийдуть перші два місця квартету.
  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 24 липня по 11 серпня.