Україна офіційно втратила один клуб у єврокубках цього сезону: нашій команді зарахували дві технічні поразки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
400
1 голос
Україна офіційно втратила один клуб у єврокубках цього сезону: нашій команді зарахували дві технічні поразки
Ексзахисник Дніпра-1 Олександр Сваток. Фото: Google
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) вирішив долю українського СК Дніпро-1 у єврокубках на сезон 2024/2-25 років. Фактично розформований клуб вже покарано.

Прогнозовано, але тепер – офіційно! УЄФА зарахував Дніпру-1 дві технічні поразки (по 0:3) в обох матчах другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти угорської Академії Пушкаша, а саму команду дискваліфікував зі змагань. Про це повідомив сайт Союзу європейських футбольних асоціацій.

Нагадаємо, що Дніпро-1 у сезоні 2023/24 рр. посів четверте місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, завдяки чому і отримав право виступати в ЛК.

Тепер Україна матиме чотири команди в європейських змаганнях замість п'яти.

  • Шахтар гратиме у основному етапі Ліги чемпіонів, Динамо виступатиме у кваліфікації до ЛЧ, Кривбас намагатиметься відібратися до основного етапу Ліги Європи, а Полісся до Ліги конференцій.
  • Першими свій шлях у єврокубках розпочнуть кияни, які вже завтра, 23 липня, зустрінуться з сербським Партизаном у другому раунді відбору Ліги чемпіонів.
  • Де можна буде переглянути гру між Динамо та Партизаном наживо дізнавайтесь за ПОСИЛАННЯМ. Також Sport-express.ua проаналізував у букмекерську лінію на цю гру.