«Лунін же не навчить Мудрика тактики»: Леоненко – про можливий перехід голкіпера Реалу в Челсі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
439
1 голос
«Лунін же не навчить Мудрика тактики»: Леоненко – про можливий перехід голкіпера Реалу в Челсі
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник збірної України та київського Динамо Віктор Леоненко розповів, чи потенційний перехід Андрія Луніна в Челсі допоможе розкритися Михайлу Мудрику.

Український воротар Реалу Андрій Лунін може залишити мадридський клуб у літнє трансферне вікно, перейшовши у лондонський Челсі в обмін на Кепу.

Віктор Леоненко ексклюзивно для сайту Sport-express.ua поділився думками щодо можливого переходу голкіпера:

«Нехай їде в Челсі, якщо хоче грати! Він там буде в основному складі. Або в інший клуб, де буде основним. Лунін – хороший воротар. Те, що він багато пускає, так це роблять багато голкіперів».

Колишній форвард Динамо та збірної України також розповів, чи прихід Андрія Луніна в Челсі допоможе розкритися Михайлу Мудрику:

«Чим йому це допоможе? Лунін допоможе тільки захисникам, якщо буде тягнути. Лунін же не навчить Мудрика тактики і футбольних нюансів. Але дружити вони, напевно, будуть. Ось Заварову в Ювентусі було нелегко одному, а йому потрібно було грати не гірше за Платіні, коли той завершив кар'єру.

Зараз уже всі знають англійську мову, тому з комунікацією простіше, хоча грають не краще, ніж ми в 90-ті».

  • У минулому сезоні Андрій Лунін зіграв за Реал у 31 матчі в усіх офіційних турнірах: пропустив 32 голи та 12 поєдинків провів «на нуль».
  • Контракт українського воротаря з мадридським клубом чинний до 30 червня 2025 року. 
  • Transfermarkt оцінює 25-річного голкіпера у 25 мільйонів євро.