Збірна України (U-19) хоче реабілітуватися за невдалий старт на Євро: ситуація в команді перед грою з Норвегією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
397
0 голосів
Збірна України (U-19) хоче реабілітуватися за невдалий старт на Євро: ситуація в команді перед грою з Норвегією
Дмитро Михайленко. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України (U-19) Дмитро Михайленко прокоментував ситуацію в команді перед поєдинком проти Норвегії в рамках другого туру групового етапу Євро-2024.

Головний тренер збірної України (U-19) Дмитро Михайленко розповів про підготовку національної команди до матчу проти Норвегії в рамках другого туру Євро-2024:

«Кожна окрема гра на Євро – окрема історія, всі суперники грають по-різному. Норвежці діють у дуже агресивному стилі, високо пресингують, це атлетична команда, яка грає у високому темпі й не дозволяє довго контролювати мʼяч. Нам важливо розуміти, як ми хочемо проходити їх тиск.

Це лобова гра і для нас, і для Норвегії. Тому всі виходитимуть на матч перемагати. Відчуваємо, що за нашими виступами слідкують в Україні, підтримують та вболівають. Тому дуже добре розуміємо, для кого граємо», – розповів наставник в коментарі для УАФ.

Нагадаємо, що у першому турі збірна України не зуміла обіграти Північну Ірландію. Гра завершилася з рахунком 0:0.

  • Окрім Норвегії та Північної Ірландії, українська команда також протистоятиме Італії.
  • Перші два місця квартету проходять у півфінал змагання.
  • Турнір є відбором на чемпіонат світу (U-20), який у 2025 році пройде в Чилі. Від Європи на змагання поїдуть п'ять команд: усі півфіналісти Євро-2024 та переможець матчу за п’яте місце, який між собою проведуть треті місця груп.