«Україна на Євро-2024? Дуже багато питань»: Хацкевич розкритикував виступ збірної на чемпіонаті Європи

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
60
0 голосів
«Україна на Євро-2024? Дуже багато питань»: Хацкевич розкритикував виступ збірної на чемпіонаті Європи
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував виступ збірної України на чемпіонаті Європи, розкритикувавши команду Сергія Реброва.

Збірна України за підсумками групового етапу Євро-2024 фінішувала у квартеті зі збірними Словаччини, Румунії та Бельгії на четвертому місці.

Нагадаємо, що усі команди у групі набрали по чотири очки, але Україна мала найгіршу різницю забитих і пропущених голів. Як підсумок, підопічні Сергія Реброва не вийшли до плей-оф.

Легенда київського Динамо та екстренер киян Олександр Хацкевич в інтерв'ю «УФ» розкритикував гру збірної на Євро:

«Уже стільки дісталося критики команді, заслуженої критики. Якщо ти обі***вся, то маєш вміти вислуховувати критику. Як її сприйняла збірна? Теж двояка думка. У збірній на перший план виходять якісь не футбольні люди. Багато говориться про Платова, якусь модель футболістів, які підходять під структуру гри команди-суперника.

Дуже багато питань. А група була робоча і збірна України повинна була з неї виходити. Той факт, що набрали чотири очка, але не вийшли – такий регламент турніру на сьогодні. Недооцінка чи що там було в першій грі я не знаю, але подивіться, як Мудрик відбирає м'яч і реагує на його втрату».

Результати збірної України на Євро-2024

  • Румунія – Україна 3:0
  • Словаччина – Україна 1:2
  • Україна – Бельгія 0:0