УАФ представила форму збірної на Олімпійські ігри: фото екіпірування національної команди

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
329
0 голосів
УАФ представила форму збірної на Олімпійські ігри: фото екіпірування національної команди
Форма олімпійської збірної України. Фото: УАФ
Українська асоціація футболу представила футбольну форму збірної України на Олімпійські ігри. Наша команда виступатиме на літній Олімпіаді в екіпіровці 4F.

УАФ оприлюднила фото екіпірування олімпійської збірної України, в якому вона гратиме на Олімпіаді-2024.

Наша національна команда виступатиме на літніх Олімпійських іграх у Парижі в екіпіровці 4F, повідомляє пресслужба організації.

Бренд підготував спеціальну та повністю персоналізовану колекцію спортивного одягу, яка включає ігрові та тренувальні комплекти, а також аксесуари.

На початку 2024 року бренд став спонсором Олімпійського комітету України та забезпечує українських спортсменів офіційним одягом для відкриття та закриття Олімпійських ігор у Парижі 2024 року, а також медальних церемоній.

  • 4F одягатиме національну збірну протягом наступних трьох Олімпійських циклів: Парижу-2024, Мілана-Кортіни-2026 та Лос-Анджелеса-2028.
  • Нагадаємо, що перед стартом Олімпіади команда Руслана Ротаня зіграє два товариських матчі: проти олімпійських збірних Єгипту та Парагваю (14 та 18 липня відповідно).
  • Олімпійські Ігри 2024 року пройдуть в столиці Франції з 26 липня по 11 серпня.
  • Наша збірна потрапила у групу до команд Аргентини, Марокко та Іраку.
  • Руслан Ротань напередодні старту Олімпійських Ігор-2024 назвав лідерів національної команди, а також розповів про ціль, яка стоїть перед гравцями на турнірі..