Ротань поставив завдання перед олімпійською збірною України: на що розраховує тренер на Олімпіаді-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1002
1 голос
Ротань поставив завдання перед олімпійською збірною України: на що розраховує тренер на Олімпіаді-2024
Тренерський штаб Руслана Ротаня. Фото: УАФ
Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань напередодні старту Олімпійських Ігор-2024 назвав ціль, яка стоїть перед національною командою на турнірі.

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань в інтерв’ю сайту «Збірна» розповів про завдання, які стоятимуть перед командою на Олімпіаді-2024:

«Повірте, на першому місці для нас – це наша країна і для нас випала велика честь представити Україну на Олімпіаді. Я не хочу зараз давити на наших гравців і ставити якісь недосяжні задачі. У першу чергу ми повинні якнайкраще підготуватися до Олімпіади, а на самих Іграх будемо ставити завдання поетапно.

Перша ціль – достойно зіграти з Іраком у стартовому турі. Будемо працювати на максимумі, щоб досягнути результату, який нас влаштує. Ми хочемо прославляти Україну, щоб нас всі запам’ятали і зрозуміли, що коїться в нашій країні. Наші результати повинні показати, що в нас сильна країна».

Нагадаємо, що перед стартом Олімпіади команда Руслана Ротаня зіграє два товариських матчі: проти олімпійських збірних Єгипту та Парагваю (14 та 18 липня відповідно).

  • Олімпійські Ігри 2024 року пройдуть в столиці Франції з 26 липня по 11 серпня.
  • Наша збірна потрапила у групу до команд Аргентини, Марокко та Іраку.