Мілевський пропонує послуги в інстаграмі від 400 до 2500 євро: скільки коштує привітання з днем народження

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
766
0 голосів
Мілевський пропонує послуги в інстаграмі від 400 до 2500 євро: скільки коштує привітання з днем народження
Артем Мілевський, фото: Google
Колишній нападник Динамо та збірної України Артем Мілевський повідомив про створення корпоративної сторінки, де наведений список послуг, які він надає.

Артем Мілевський створив корпоративну сторінку в інстаграмі. На сторінці можна знайти список послуг, які Артем буде надавати.

Ціни на послуги Мілевського будуть вартувати від 400 до 2500 євро. На сторінці можна замовити привітання з днем народження (500 євро). Також є можливість придбати сторіз та фото-пост від Артема за 2500 євро.

Також є опція «виїзд» в межах Києва за 2000 євро. Новий акаунт футболіста наразі має лише дві підписки – основний акаунт Мілевського та Яна Суркіс.

До слова, тема з персональними привітаннями від українських футболістів не нова. У квітні Олександр Зінченко приєднався до платформи Cameo, де можна замовити його персоналізоване відеоповідомлення за 130 доларів. 

  • Мілевський за свою кар'єру грав за київське Динамо, білоруське Динамо з Бресту, хорватський Хайдук зі Спліта, російський Тосно, румунську Конкордію, закарпатський Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • У складі національної збірної України він провів 50 матчів: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.