«Залишає за собою шлях назад»: одноклубник Хачеріді розповів, чи завершив кар’єру ексзахисник Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
72
2 голоси
«Залишає за собою шлях назад»: одноклубник Хачеріді розповів, чи завершив кар’єру ексзахисник Динамо
Євген Хачеріді. Фото: Google
Захисник Штурму з Іванкова (Колос-2) Олексій Дитятьєв розповів про те, чи планує завершувати кар’єру його зірковий партнер по команді, ексоборонець національної збірної України Євген Хачеріді.

Селекціонер київського Динамо Євген Хачеріді цілком ймовірно поєднуватиме роботу у столичному клубі з виступами за Колос-2 у Другій лізі України. Саме в цю команду трансформувався аматорський колектив Штурм з Іванкова, кольори якого ексдинамівець захищав у минулому сезоні.

Про те, що Хачеріді ще може запалити на полях України припустив і розповів його одноклубник Олексій Дитятьєв. 

«Це буде залежати від Жені. Його будуть раді бачити в команді, але ж треба розуміти, що це вже професійний рівень. І якщо в аматорах була можливість, наприклад, не прийти на тренування, то тут її немає.

А поєднувати його роботу та щоденні зайняття з командою буде важкувато. Тому не знаю, чи захотів би він це все поєднувати. Мені здається, що коли він скаже, що закінчив – тоді це й відбудеться. А поки, бачите, залишає за собою шлях назад», –  розповів Дитятьєв в інтерв'ю сайту «Український футбол». 

  • Хачеріді за час професійної кар'єри пограв за луцьку Волинь, київське Динамо, грецький ПАОКа та білоруське Динамо з Бресту.
  • У складі національної збірної України Євген  провів 51 поєдинок: три голи.