«Тьома, у тебе, напевно, дійсно з головою непорядок»: Алієв жорстко наїхав на Мілевського за історію про Суркіса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
540
1 голос
«Тьома, у тебе, напевно, дійсно з головою непорядок»: Алієв жорстко наїхав на Мілевського за історію про Суркіса
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Інстаграм
Експівзахисник київського Динамо Олександр Алієв відреагував на інтерв’ю свого колишнього партнера по команді і найкращого друга Артема Мілевського, в якому він розповів про те, як грав і програв у карти президент біло-синіх Ігор Суркіс.

Олександр Алієв теж прочитав інтерв’ю Артема Мілевського Sport-express.ua, де той з-поміж іншого розповів і про те, що якось президент Динамо програв дуже солідну суму грошей у карти експівзахиснику біло-синіх Сергію Рибалці.

«Почитав інтерв'ю Артемки Мілевського. Нібито він там розповідає, що Рибалка виграв у Михалича, у Суркіса, велику суму грошей у літаку. 

Знаєте, я хочу сказати одне: Тьома, у тебе вже, напевно, дійсно з головою непорядок. Якби Михалич грав із ним на лаве, ти сам прекрасно знаєш, що віддавала б, напевно, вся команда за Рибалку».

Алієв спростував усі слова Мілевського та принизив Артема за те, що той взагалі дозволив собі говорити подібні речі про Суркіса.

«Те, що він розповів в інтерв'ю, це повна чиста маячня. Мені було неприємно це читати. Я думаю, що і Михалич прочитав це, і йому це дійсно неприємно. Ти, Тема, щось не в той бік уже повзеш. А тим більше говориш про Михалича. І тим паче після того, Артеме, як тобі Михалич допоміг, витяг із того світу і, як то кажуть, привів тебе в нормальне життя, щоб ти зараз жив нормально.

А ти говориш такі слова. Це негарно з твого боку. Запам'ятай раз і назавжди. Хоча ти доросла людина», – сказав Алієв у сторіз, яку виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, що і сам Мілевський попросив вибачення у Ігоря Суркіса, спростувавши свої попередні слова про карткову дуель між босом киян та Рибалкою.

  • Олександр Алієв грав за Динамо у період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці колишній він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв також захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.