«Я завжди уявляв його тренером воротарів»: Шовковський шокував Нінковича перед матчем Динамо проти Партизана

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
388
1 голос
«Я завжди уявляв його тренером воротарів»: Шовковський шокував Нінковича перед матчем Динамо проти Партизана
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній півзахисник Динамо Мілош Нінкович розповів про очікування від свого ексодноклубника Олександра Шовковського на посаді головного тренера киян у новому сезоні загалом та протистоянні з Партизаном у кваліфікації ЛЧ зокрема.

Мілош Нінкович попри те, що покинув розташування Динамо майже десять років тому, продовжує слідкувати за новинами довкола свого колишнього клубу. Однак серб не став лукавити і признався: не очікував, що головним тренером біло-синіх стане Олександр Шовковський.

«Був дуже здивований, коли побачив, що він (Шовковський) обійняв посаду головного тренера. Я завжди уявляв його тренером воротарів або на якість подібній посаді... Сміливо можу сказати, що був у шоці. 

Мені ніколи не здавалося що він був зацікавлений у чомусь подібному (тренерській роботі), хоча він працював з різними топ-тренерами, такими як Валерій Лобановський і Юрій Сьомін, безумовно, цей досвід дуже сформував його»

Розповів Нінкович і про можливу трансформацію у Динамо з приходом на місток саме Шовковського з яким він не один сезон грав в одній команді.

«Враховуючи особистість Шовковського, я не сумніваюся, що в команді чудова дисципліна, і це може бути перевагою (Динамо над Партизаном), створеною його командою. 

Знаю, що Андрій Ярмоленко повернувся, тому у них є досвідчені гравці, які знають, що таке Динамо. Я думаю, що тепер буду слідкувати за клубом ще більше, оскільки команду тренує Шовковський, –  розповів Нінкович в інтерв'ю порталу Tvarenasport.

  • Мілош Нінкович виступав за Динамо з 2004-го по 2013 роки: 168 матчів, 15 голів, 21 результативна передача.
  • Перший матч другого кваліфікаційного раунду ЛЧ між Динамо та Партизаном відбудеться 23 липня у польському місті Люблін. Гра-відповідь запланована на 31 липня.