Протримався лише рік: колишній головний тренер Шахтаря і ще двох українських клубів залишився без роботи

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
676
2 голоси
Протримався лише рік: колишній головний тренер Шахтаря і ще двох українських клубів залишився без роботи
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Аль-Раед
Колишній головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч оголосив, що покидає Аль-Раед, який очолював протягом минулого сезону. 50-річний хорватський спеціаліст попрощався із клубом.

Ігор Йовічевіч покинув посаду головного тренера Аль-Раеду, яку він посідав з 9 липня минулого року. Про це фахівець повідомив на своїй особистій сторінці в інстаграмі.

«Я хотів би оголосити, що сьогодні моя подорож з Аль-Раедом підійшла до кінця. Дуже довгий, важкий і важкий сезон, з великою кількістю прекрасних моментів і емоцій. Ми були разом, як одна сім'я. Але сьогодні ми розходимося».

Коуч подякував за підтримку.

«Я також хотів би нагадати, що коли у нас були погані результати, також погані часи в клубі, усі члени клубу та президент підтримували мене, увесь персонал підтримував мене, усі гравці підтримували мене, і ми підтримували один одного та наполегливо працювали, щоб досягти того, у що ми вірили».

Наостанок Йовічевіч побажав усім успіхів та заявив, що готовий рухатися далі.

«Хочу подякувати своїм гравцям, пану Президенту, своєму тренерському штабу, директорам клубу, членам, медичному персоналу та нашим уболівальникам. Я бажаю Аль-Раеду великих успіхів у майбутньому. Готовий до нових викликів!», – написав наставник.

  • Аль-Раед під керівництвом Йовічевіча посів 12-ту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії;
  • В кампанії 2022/23 він очолював Шахтар із яким виграв чемпіонат України;
  • Також в Україні з 2020 по 2022 рр. Йовічевіч тренував Дніпро-1 та допоміг клубу посісти третє місце в УПЛ. З 2014 по 2015 рр. він був в.о. головного тренера Карпат.