В очікуванні Сватка: Кривцов і Чеберко допомогли своїм командам перемогти в МЛС, не обійшлося без розгрому

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
270
1 голос
В очікуванні Сватка: Кривцов і Чеберко допомогли своїм командам перемогти в МЛС, не обійшлося без розгрому
Сергій Кривцов та Ліонель Мессі. Фото: Google
Сергій Кривцов та Євген Чеберко допомогли Інтеру Маямі та Коламбусу Крю відповідно відсвяткувати перемоги у матчах МЛС. Олександр Сваток участі у грі Остіна не брав, бо його контракт ще не почав діяти.

У черговому матчі ліги MLS Інтер Маямі вразив команду Нешвілл результативним грою. Українець Сергій Кривцов вийшов у центрі захисту разом із Серхіо Бускетсом та відіграв повний матч. Ліонель Мессі та Луїс Суарес пропускали гру через участь в Кубку Америки, а Жорді Альба також вийшов в основі і відзначився голом.

  • Нешвілл – Інтер Маямі – 1:2

Голи: Мухтар, 73, пен – Фрей, 40, Альба, 44

Чинний чемпіон МЛС Коламбус Крю розгромив Нью-Інгленд Революшн з рахунком 5:1. Євген Чеберко з’явився на полі на 69 хвилині і допоміг своїй команді здобути впевнену перемогу.

  • Нью-Інгленд Революшн – Коламбус Крю – 1:5

Голи: Боатенг, 9 – Ернандес, 17, Арфстен, 42, Россі, 45+2, Камачо, 72, Морейро, 79

Остін поступився Спортингу Канзас-Сіті з рахунком 0:2 Захисник збірної України Олександр Cваток не міг брати участь в матчі, оскільки його контракт з Остіном починає діяти тільки 1 липня. Зазначимо, що після 21-го туру Остін займає десяте місце у Західній Конференції.

  • Спортинг Канзас-Сіті – Остін –​​​​​​​​​​​​​​ 2:0

Голи: Лейболд, 26, Афріфа, 69

  • Матчі наступного туру відбудуться 4 липня. Інтер Маямі Кривцова завітає в гості до Шарлотта. Коламбус Крю Чеберка прийме Нешвілл, а Остін Сватка – Нью-Йорк Сіті.