Майбутнє Судакова після Євро-2024: колишній тренер Шахтаря розповів, куди може перейти гравець збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
345
0 голосів
Майбутнє Судакова після Євро-2024: колишній тренер Шахтаря розповів, куди може перейти гравець збірної України
Георгій Судаков. Фото: Google
Колишній тренер з фізичної підготовки та асистент директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні поділився думками щодо гри Георгія Судакова на Євро-2024.

У квартеті Е Євро-2024 відбулися поєдинки третього туру групового етапу. Україна та Бельгія не виявили сильнішого (0:0), Словаччина зіграла внічию проти Румунії (1:1).

Таким чином, підопічних Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу, і вони з останнього місця покинули турнір.

Колишній тренер з фізичної підготовки та асистент директора з футболу Шахтаря Карло Ніколіні оцінив гру Георгія Судакова на провальному Євро для збірної України:

«Можливо, він не вплинув на кількість очок, але для мене він зіграв три важливі ігри. Проти Румунії – у першій грі ми програли – він був єдиним, хто не здавався. У другому матчі проти Словаччини він був важливим для перемоги, проти Бельгії він продемонстрував спалахи надзвичайного класу, оскільки створив два-три гольових моментів.

Мені шкода Україну, тому що така можливість навряд чи випаде знову, з такою сильною командою і досить слабкою групою. Нам доведеться зрозуміти, що не спрацювало. Я думаю, що хлопець міг би поїхати до Англії, враховуючи, що наразі ціна доступна лише для клубів АПЛ», – сказав Ніколіні в коментарі для Tutto Juve.

Зазначимо, що у сезоні УПЛ 2023/24 Судаков провів за Шахтар 23 матчі, у яких забив шість голів та оформив дві результативні передачі.