Степаненко вірить у майбутнє нинішньої збірної України: що сказав півзахисник команди після вильоту із Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
97
0 голосів
Степаненко вірить у майбутнє нинішньої збірної України: що сказав півзахисник команди після вильоту із Євро-2024
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Збірна України зіграла внічию проти Бельгії у третьому турі Євро-2024 та покинула турнір, посівши четверте місце. Тарас Степаненко підбив підсумки змагань для національної команди.

У середу, 26 червня, у квартеті Е Євро-2024 відбулися фінальні поєдинки групового етапу. Україна поділила очки з Бельгією (0:0), а Словаччина та Румунія видали бойову нічию (1:1).

Таким чином, команду Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу, і вона з останнього місця покинула турнір.

Тарас Степаненко підбив підсумки Євро-2024 для збірної України:

«Ці ігри показали, що зараз ти без бажання, концентрації та максимальної самовіддачі нікого не обіграєш. Якщо дивитись матч з Румунією, Словаччиною та Бельгією – це небо і земля. Думаю, зараз багато хлопців сидить так само, як і я, і думає: «Чому я не грав так з румунами?». Для мене це, якщо чесно, великий біль.

У мене цього часу вже немає, а у них – є. Це гіркий досвід, який, якщо у них є розум повинні обміркувати, обговорити, і вже на наступний мундіаль… Я думаю, що з такою командою у нас є великі шанси поїхати на чемпіонат світу», – заявив Тарас в коментарі для ТРЕНДЕЦЬ.

Нагадаємо, що уже відомі усі пари 1/8 фіналу чемпіонату Європи.