Трубін розкритикував формат Євро-2024: голкіпер збірної України прокоментував виліт команди з турніру

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
537
1 голос
Трубін розкритикував формат Євро-2024: голкіпер збірної України прокоментував виліт команди з турніру
Анатолій Трубін. Фото: Google
Збірна України зіграла внічию проти Бельгії у третьому турі групового етапу Євро-2024 та покинула турнір, посівши четверте місце. Анатолій Трубін підбив підсумки змагань для національної команди.

У середу, 26 червня, у квартеті Е Євро-2024 відбулися фінальні поєдинки групового етапу. Україна поділила очки з Бельгією (0:0), а Словаччина та Румунія видали бойову нічию (1:1).

Таким чином, команду Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу, і вона з останнього місця покинула турнір.

Анатолій Трубін підбив підсумки Євро-2024 для збірної України:

«За цю гру не соромно. Всі хлопці зайшли в роздягальню… Не соромно саме так грати проти такої збірної, але дуже сумно вилітати. Чотири очки… Деякі команди з трьома очками йдуть далі, а в тебе – чотири, і ти їдеш додому. Дуже сумно, прикро. Немає емоцій.

Ми вийшли сюди, на цей рівень. Тут неважливо скільки тобі років. Ось і все. Ми бачимо, що ця команда набрала найбільше в історії України очок на Євро, але, на жаль, цього не вистачило», – сказав Забарний в коментарі для ТРЕНДЕЦЬ.

Нагадаємо, що уже відомі усі пари 1/8 фіналу чемпіонату Європи.