Пошкодження Миколенка у грі проти Бельгії: гравець збірної України пояснив, чому попросив заміну

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
406
0 голосів
Пошкодження Миколенка у грі проти Бельгії: гравець збірної України пояснив, чому попросив заміну
Віталій Миколенко. Фото: Google
Лівий захисник збірної України Віталій Миколенко отримав пошкодження у грі проти національної команди Бельгії. Гравець пояснив, чому попросив заміну.

Віталій Миколенко не зумів завершити матч проти збірної Бельгії, отримавши пошкодження на 58-й хвилині. Лівий захисник після гри детальніше розповів про травму:

«Трохи відчув біль у спині. Я розумію, що довго не грав – це нормально, коли в тебе щось болить після того, як не грав два місяці», – розповів Миколенко в коментарі для Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що у квартеті Е Євро-2024 відбулися фінальні поєдинки групового етапу. Україна поділила очки з Бельгією (0:0), а Словаччина та Румунія видали бойову нічию (1:1).

Таким чином, команду Сергія Реброва, попри чотири набрані очки, не влаштував результат паралельного матчу, і вона з останнього місця покинула турнір.

Зазначимо, що 25-річний українець через травму пропустив останні тури АПЛ, а 11 червня отримав нове пошкодження у товариській грі з Молдовою (4:0), через яке пропустив ігри з Румунією (0:3) та Словаччиною (2:1) на Євро-2024.