«Ніхто не буде винаходити велосипед»: прогноз колишнього гравця Динамо на матч Україна – Бельгія

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
249
1 голос
«Ніхто не буде винаходити велосипед»: прогноз колишнього гравця Динамо на матч Україна – Бельгія
Сергій Серебренніков. Фото: Google
Ексфутболіст Динамо та збірної України Сергій Серебренніков поділився очікуваннями від поєдинку між національними збірними України та Бельгії.

Сьогодні о 19:00 національна команда України зіграє в третьому турі групового етапу проти Бельгії.

Співзасновник агентської компанії ProStar та ексфутболіст Динамо та української збірної Сергій Серебренніков дав ексклюзивне інтерв'ю «УФ», в якому поділився прогнозом на матч підопічних Реброва проти бельгійців:

«Матчі зі Словаччиною та Румунією показали, що дуже важливо взаємодіяти як команда, а не індивідуально. Це сильно позначається на фінальних стадіях великих турнірів, де мало буде простору для індивідуальностей. Як правило, Бельгія грає в три центрбеки. Ніхто не буде винаходити велосипед.

Вийти на Євро в такий складний час – уже досягнення. Зрозуміло, що в нас можуть бути великі очікування, але поразка від Бельгії за гідної гри буде адекватно всіма сприйнята. Хочеться, щоб виграла Україна. Вболіватиму за те, щоб ми пройшли далі».

  • Зазначимо, що наша команда з найгіршою різницею забитих і пропущених м’ячів (–2) займає останнє місце в групі. Але шанси на вихід у плей-оф у нас є. Наш сайт розібрав усі можливі варіанти.
  • Україна – Бельгія: де і коли дивитися вирішальний матч команди Реброва на груповій стадії Євро-2024.