УПЛ отримала новий футбольний м'яч: саме таким грають Довбик і Малиновський у чемпіонаті Іспанії та Серії А

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
325
1 голос
УПЛ отримала новий футбольний м'яч: саме таким грають Довбик і Малиновський у чемпіонаті Іспанії та Серії А
Новий футбольний м'яч. Фото: УПЛ
Українська Прем'єр-ліга оголосила, що продовжила співпрацю із PUMA. Компанія представила новий футбольний м'яч, яким у наступному сезоні гратимуть команди.

Компанія PUMA продовжуючи плідну співпрацю з УПЛ, яка була розпочата ще в липні 2021 року, випустила новий м’яч вищого рівня з видатними показниками продуктивності, що допоможе максимізувати рівень гри.

Головним акцентом у дизайні стало додавання жовто-блакитних кольорів на сам м’яч та логотипів PUMA та УПЛ. Елементи національної айдентики демонструватимуть українську ідентичність на кожному стадіоні та особливе прагнення до нових перемог.

Співпраця розрахована на два наступних сезони (прим. – 2024/2025, 2025/2026), повідомляє УПЛ.

Зазначається, що такі м'ячі використовується у провідних європейських футбольних лігах, які співпрацюють з PUMA, зокрема іспанській Ла Лізі, італійській Серії А та португальській Прімейра-лізі.

Однакові за формою та розміром 12 панелей забезпечують ідеально збалансований розподіл ваги, а збільшені та глибокі шви гарантують позитивний вплив на аеродинаміку. Разом з цим нова 3D текстурована поверхня з 1.1 мм PU покращує довговічність та аеродинаміку.