«Це покоління не сильніше за попереднє»: прогноз чемпіона світу на поєдинок Словаччина – Україна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
589
1 голос
«Це покоління не сильніше за попереднє»: прогноз чемпіона світу на поєдинок Словаччина – Україна
Гравці збірної України з футболу. Фото: УАФ
Центральний захисник житомирського Полісся Данило Бескоровайний розповів про шанси збірної України у поєдинку другого туру Євро-2024 проти Словаччини.

21 червня о 16:00 відбудеться поєдинок другого туру в рамках групового етапу Євро-2024 між збірними України та Словаччини.

Центральний захисник житомирського Полісся Данило Бескоровайний розповів в ексклюзивному інтерв’ю «УФ» про шанси підопічних Сергія Реброва у матчі:

«Звісно, Україна фаворит. І на папері, і за іменами. В Сергія Реброва зараз дуже хороший підбір гравців, дійсно якісних виконавців. Якщо завтра Ребров налаштує команду, як слід, вибере тих гравців, які зараз психологічно є стійкими та на яких не відобразилась поразка від румунів, то все буде гаразд. Переможемо.

Словаччина – дуже якісна команда. Просто подивіться на склад та де грають її провідні гравці, за клуби з яких чемпіонатів. Не бачу я зараз у збірній Словаччини навіть і близько за рівнем таланту такого гравця, яким був Гамшик. Тому відповідь на Ваше питання очевидна – це покоління не сильніше за попереднє».