Реінкарнація чернігівської Десни: в ФК Чернігів розповіли, чи мають відношення до потенційного відродження

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
706
1 голос
Реінкарнація чернігівської Десни: в ФК Чернігів розповіли, чи мають відношення до потенційного відродження
Гравці Чернігова. Фото: ФК Чернігів
Генеральний директор ФК Чернігів Микола Синиця розповів, чи чутки про створення нового клубу (умовна назва Десна-1960) якимось чином стосуються його команди.

За інформацією футбольного журналіста-блогера Володимира Звєрова, з наступного сезону на футбольній мапі України може з’явитися Десна-1960.

Генеральний директор ФК Чернігів Микола Синиця розповів для «УФ», чи створення нового клубу якимось чином стосуються його команди:

«Чутки такі справді ходять, але якщо подібний проект і буде, то це точно без нашої участі. Якщо це буде Десна з умовною приставкою, то у нас, думаю, будуть нормальні товариські, робочі відносини, як це й було до весни 2022 року. Проте наразі незрозуміло, як буде створено такий клуб, під якою назвою і з якими людьми.

Можливо, зовсім нові й невідомі нам люди зайдуть. Але це все до розвитку ФК Чернігів не має стосунку майже ніякого. Це буде зовсім окремий проект. У нас своя клубна філософія, свій власний шлях. Про якесь об'єднання, колаборації чи тому подібне навіть говорити не доводиться на даний момент».

Нагадаємо, Десна у зірваному через повномасштабне вторгнення сезоні УПЛ 2021/22 посіла сьоме місце. В наступній кампанії клуб знявся з розіграшу чемпіонату України.

Зазначимо, що за чернігівською командою, як і за Маріуполем, заброньоване місце в УПЛ.