«Ми повинні добре це робити»: Спалетті дав характеристику збірній України перед матчем Італії

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
550
0 голосів
«Ми повинні добре це робити»: Спалетті дав характеристику збірній України перед матчем Італії
Лучано Спалетті. Фото: Lapresse
Головний тренер збірної Італії Лучано Спалетті визнав, що українська команда більш організована, ніж збірна Північної Македонії та загострив увагу на одному аспекті гри команди Серія Реброва.

Головний тренер збірної Італії Лучано Спалетті на пресконференції, що передує грі відбору до Євро-2024 проти збірної України (12.09) поділився думкою про прийдешнього суперника.

На думку керманича «скуадра адзурри», його команді протистоятиме сильніший опонент, ніж у попередній грі:

«Українці більш організовані, ніж Північна Македонія, і мають чітке уявлення про те, яким має бути наше або їхнє ставлення до володіння м’ячем. Ми граємо у вертикальну гру, знаючи, як використати цей простір. Ми повинні добре це робити». 

Також Спалетті зауважив один аспект гри української збірної, наводячи у приклад матч проти Англії (1:1):

«Вони захочуть зіграти в гру на контратаках, просто подивіться на гол, який вони забили Англії. Нам потрібна хороша фаза володіння м’ячем, щоб викроїти простір у цих вузьких просторах, щоб піти і грати всередині», – цитує італійця Corriere dello Sport. 

  • У матчі з Північною Македонією італійці зіграли внічию (1:1).
  • Після трьох зіграних поєдинків команда з Апеннін – третя з чотирма очками, українці мають сім балів та посідають друге місце, але зіграли на гру більше.