«Це може зіграти на руку команді Спаллетті»: в Англії зробили прогноз на матч Італія – Україна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1135
0 голосів
«Це може зіграти на руку команді Спаллетті»: в Англії зробили прогноз на матч Італія – Україна
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Англійські журналісти прогнозують, що поєдинок в Мілані між збірними Італії та України буде результативним. Наші колеги з островів, навіть озвучили точний рахунок.

Після очного поєдинку проти України і перерви в матчах відбору своєї збірної, Англія на тижні проведе товариську гру проти Шотландії, британські журналісти жваво дискутують про поєдинок своїх конкурентів по групі: Італії та України.

Нашу збірну англійці не вважають відвертим аутсайдером, хоча і вірять в перемогу команди Лучано Спалетті.

«Як це не парадоксально, але Італія може почуватися спокійно проти такої сильної збірної, як Україна. Підопічні Реброва люблять протистояти кожному супернику в лоб, тобто,вони не будуть зачинятися в обороні. 

І це може зіграти на руку команді Спаллетті, яка все ще намагається змагатися з суперниками, які захищаються низько», – йдеться в статті порталу 90min.com.

Стосовно ж рахунку, то англійці прогнозують перемогу Італії 2-1.

  • 9 вересня Україна зіграла внічию проти Англії із рахунком 1:1. З аналогічним рахунком закінчився і матч Італії проти Північної Македонії.
  • Підопічні Реброва наразі посідають другу сходинку у Групі С, маючи сім балів після чотирьох зіграних поєдинків. Команда Спалетті має чотири очки після трьох матчів.
  • Між собою збірні України та Італії зустрічалися вісім разів: дві нічиї та шість перемог італійців.