«Експеримент, який дав більше запитань, ніж відповідей»: український тренер – про поразку України в грі з Польщею

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
338
0 голосів
«Експеримент, який дав більше запитань, ніж відповідей»: український тренер – про поразку України в грі з Польщею
Польща – Україна. Фото: Google
Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував поразку національної команди у товариському поєдинку проти збірної Польщі із рахунком 1:3.

Вчора, 7 червня, збірна України провела товариський поєдинок проти збірної Польщі, в якому поступилася із рахунком 1:3.

Відомий український тренер Олег Федорчук ексклюзивно для сайту «Збірна» прокоментував причини поразки національної команди:

«Мені здалося, що це був експеримент, який дав більше запитань, ніж відповідей. Як тренер, я розумію які зв’язки хотів побачити тренерський штаб. Уже за дев'ять днів у нас перший матч на Євро і тренерський штаб уже програмує ті ігрові зв’язки, які мають працювати в поєдинку другого туру проти Словаччини.

Ті оборонці, які виходили у старті проти Польщі, навряд чи будуть грати з перших хвилин на Євро. Збірна України в Польщі випробовувала запасних у захисті, ця ланка ніколи не мала такого вигляду раніше й навряд чи скоро повториться саме в такому вигляді».

Нагадаємо, що 11 червня о 18:00 збірна України зіграє останній товариський поєдинок перед Євро – суперником стане Молдова.

  • Сергій Ребров оголосив заявку національної команди на чемпіонат Європи, до якої потрапило 26 гравців.
  • Євро-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України зіграє у групі Е із Бельгією, Румунією та Словаччиною.