«Нас очікує щось подібне до гри проти Німеччини»: Кварцяний зробив прогноз на матч Польща – Україна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
175
0 голосів
«Нас очікує щось подібне до гри проти Німеччини»: Кварцяний зробив прогноз на матч Польща – Україна
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Президент Федерації футболу Волині та колишній тренер Віталій Кварцяний поділився очікуваннями від товариського поєдинку Польща – Україна.

Колишній тренер Віталій Кварцяний в ексклюзивному коментарі для «УФ» поділився очікуваннями від товариського поєдинку між національними командами України та Польщі:

«Знаєте, я думаю, що нас очікує щось подібне до гри проти Німеччини у виконанні України й у матчі з Польщею. Хоча, сподіваюсь, гра нашої команди буде агресивнішою. Щодо поляків, то і вони мають бути більш зарядженими, ніж німці.

Левандовський вже давно не той. Він вже з ярмарки футбольної. А наші всі «рєбята» ростуть і йдуть вперед у своєму розвитку. Знаєте, чомусь думаю, що навіть граючи вдома, Польща може діяти другим номером, попри «сумасшедший» тиск від їх фанів. Думаю, буде нічия, але не безгольова. Скоріш за все, 1:1».

Завтра, 7 червня, пройде товариська гра між збірними Польщі та України. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва також зіграють Бельгія, Румунія та Словаччина.