Не тільки Миколенко і Лунін: збірна України не дорахується ще одного гравця на матч із Німеччиною – що сталося

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1259
1 голос
Не тільки Миколенко і Лунін: збірна України не дорахується ще одного гравця на матч із Німеччиною – що сталося
Георгій Судаков. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров у товариському матчі проти Німеччини не зможе задіяти не лише ключового оборонця Віталія, а й основного воротаря та атакувального півзахисника.

За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, у сьогоднішньому товариському поєдинку між Німеччиною та Україною, Сергій Ребров не зможе розраховувати одразу на кількох ключових виконавців.

«Йдеться не тільки про воротаря Андрія Луніна (приєднався до команди тільки сьогодні) та Віталія Миколенка (відновлюється після травми), які відсутні в офіційній заявці на матч. 

Швидше за все, тренери побережуть і хавбека Георгія Судакова - щоб не форсувати відновлення гравця після пошкодження», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що про відсутність на грі у Нюрнберзі Віталія Миколенка та Андрія Луніна стало відомо ще зранку, одразу після оприлюднення офіційної заявки України на матч.

  • Контрольна гра між Німеччиною та Україною відбудеться сьогодні, у понеділок, 3 червня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • З букмекерськими котируваннями на поєдинок Німеччина – Україна можна за ПОСИЛАННЯМ.
  • До початку Євро-2024 збірна України загалом проведе три контрольні матчі. Окрім команди Німеччини, синьо-жовті також зіграють проти збірних Польщі (6 червня) та Молдови (11 червня).