Німеччина – Україна: аналітики назвали фаворита товариського матчу, які шанси на гол у Довбика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
482
1 голос
Німеччина – Україна: аналітики назвали фаворита товариського матчу, які шанси на гол у Довбика
Артем Довбик. Фото: УАФ
Сьогодні, 3 червня, буде зіграно товариську гру між національними збірними Німеччини та України. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом та андердогом, а Sport-express.ua аналізує лінію.

📆 У понеділок, 3 червня, відбудеться товариський поєдинок між збірними Німеччини та України.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Макс-Морлок» у місті Нюрнберг.

⏰Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це підопічні Юліана Нагельсмана.

Коефіцієнти на матч Німеччина VS Україна:

  • Перемога Німеччини – 1.53
  • Нічия – 5.10
  • Перемога Україна – 6.30

Що стосується результативності, то аналітики впевнені, що гра у Нюрнберзі має потішити фанів чималою кількістю результативних ударів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше голів) коефіцієнт складає лише 1.52.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має хавбек Бундестім, одноклубник нашого Михайла Мудрика по Челсі Кай Гаверц – 2.30.

Щодо шансів на гол серед українців, то найбільші вони у нападника Жирони, найкращого бомбардира Ла Ліги Артема Довбика – 3.50.

До початку ЧЄ-2024 збірна України проведе загалом три контрольні матчі. Окрім команди Німеччини, синьо-жовті також зіграють проти Польщі (6 червня) та Молдови (11 червня).

  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть грати команди Бельгії, Румунії та Словаччини.