Представлена збірна сезону Ліги чемпіонів: УЕФА роздав нагороди найкращим, проігнорувавши Луніна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
367
2 голоси
Представлена збірна сезону Ліги чемпіонів: УЕФА роздав нагороди найкращим, проігнорувавши Луніна
Вінісіус Жуніор. Фото: Google
Спілка європейських футбольних асоціацій оприлюднила символічну команду сезону 2023/24 рр. за підсумками розіграшу ЛЧ. Найкращим гравцем турніру став партнер нашого Андрія Луніна по Реалу, бразильський півзахисник Вінісіус Жуніор.

Пресслужба УЄФА у своєму Х-акаунті представила символічну збірна сезону Ліги чемпіонів (команду найкращих). По чотири представники серед одинадцятки найкращих у ній мають представники Реала та Боруссії з Дортмунда, які і зійшлися у фінальній битві за «вухатий» трофей.

Шкода, але місця серед обраних не знайшлося нашому Андрію Луніну, який видав кілька розкішних матчів у ЛЧ за Реал, зокрема в 1/4 фіналу проти Манчестер Сіті, вигравши серію пенальті у команди Пепа Гвардіоли (1:1, 4:3 по пен.).

Символічна команда Ліги чемпіонів сезону 2023/24 років.

  • Воротар: Кобель (Боруссія Дортмунд).
  • Захисники: Маатсен (Боруссія Дортмунд), Хуммельс (Боруссія Дортмунд), Рюдігер (Реал), Карвахаль (Реал).
  • Півзахисники: Вітінья (ПСЖ), Беллінгем (Реал), Забітсер (Боруссія Дортмунд)
  • Нападники: Вінісіус Жуніор (Реал), Кейн (Баварія), Фоден (Манчестер Сіті).

Індивідуальні призи найкращого і молодого гравців ЛЧ дісталися представникам Реала: атакувальному півзахиснику вершкових Вінісіусу Жуніору та його партнеру по ланці Джуду Беллінгему.

Нагадаємо, що Віні Жуніор також потрапив і до символічної збірної найкращих гравців сезону Ліги чемпіонів за версією Sofascore. До речі, там знайшлося місце і Луніну.