«Наші гравці були, як корови на льоду»: як збірна Німеччини схитрувала перед матчем із Україною

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3936
3 голоси
«Наші гравці були, як корови на льоду»: як збірна Німеччини схитрувала перед матчем із Україною
Леонід Буряк. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України Леонід Буряк пригадав матч між Німеччиною та Україною у плей-оф до ЧС-2002 та розповів про підступність німців.

Леонід Буряк, який свого часу змінив на містку національної збірної України самого Лобановського, розповів про цікаві подробиці поєдинку між Німеччиною та Україною у стикових матчах за право грати на чемпіонаті світу 2002 року, коли синьо-жовтих очолював саме Валерій Васильович.

«Мені запам'яталися стикові матчі на ЧС-2002. У Києві ми нічим не поступалися Німеччині і зіграли внічию 1:1. Але в Дортмунді, на жаль, програли – 1:4. Це був проблемний матч. Пам'ятаю, Лобановський так кричав на одного футболіста, що аж страшно було, не буду називати його прізвище».

Розказав Буряк і про інший, цікавий момент з поєдинку 22-річної давнини.

«Щоправда, німці схитрували в Дортмунді. Ми вийшли на розминку в бутсах із шипами, начебто, поле хороше, грати можна в шипах. Але коли ми вже йшли на виконання гімну, то вони ввімкнули полив і залили все поле. У підсумку наші гравці були, як корови на льоду», –  розповів Буряк в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Товариський поєдинок між Німеччиною та Україною відбудеться сьогодні, 3 червня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • З букмекерськими котируваннями на гру Німеччина – Україна можна за ПОСИЛАННЯМ.
  • До початку Євро-2024 збірна України загалом проведе три контрольні матчі. Окрім команди Німеччини, синьо-жовті також зіграють проти збірних Польщі (6 червня) та Молдови (11 червня).