Маркевич може залишити Карпати вже цього тижня: відомо, хто замінить фахівця через скандал у львівському клубі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
11295
5 голосів
Маркевич може залишити Карпати вже цього тижня: відомо, хто замінить фахівця через скандал у львівському клубі
Мирон Маркевич. Фото: Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич може покинути свою посадку найближчим часом. Фахівець має конфлікт із шеф-скаутом львів'ян.

Мирон Маркевич найближчим часом може залишити посаду головного тренера львівських Карпат.

Наставник команди має конфлікт із шеф-скаутом львів'ян Глібом Корнієнком у питаннях трансферної політики.

«У клубі йде велика конфронтація між тренерським штабом на чолі з Мироном Маркевич та шеф-скаутом Глібом Корнієнко. Від зими не можуть нікого придбати, оскільки блокують трансфери один одного. Ситуація досягає свого апогею. Маркевич поставив умову: до 9 червня він мусить знати інформацію про потенційні підписання клубу.

Мирон Богданович хоче підписати двох гравців: Пабло Альварес із Чорноморе і Яні Атанасов із Краковії. Поки ці трансфери блокуються. Якщо ці трансфери до 9 червня не будуть здійсненні, то Маркевич буде ставити питання про свій відхід із клубу», – розповів Ігор Бурбас.

У разі відставки Маркевича команду очолить 37-річний Владислав Лупашко, який цього сезону привів Інгулець до перемоги в Першій лізі.

  • У підсумковій турнірній таблиці Першої ліги Карпати посіли друге місце, набравши 65 очок. Відставання від Інгульця, котрий став чемпіоном, склало два пункти.
  • В сезоні 2024/25 львівський клуб виступатиме в українській Прем’єр-лізі.
  • Мирон Богданович очолив Карпати влітку 2023 року.