Тренер, який був проти трансферу Шевченка, знайшов нову роботу: фахівець очолить команду, у яку сватали Луческу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4015
3 голоси
Тренер, який був проти трансферу Шевченка, знайшов нову роботу: фахівець очолить команду, у яку сватали Луческу
Жозе Моурінью. Фото: Google
Один з найкращих тренерів сучасності, португалець Жозе Моурінью з дня на день має офіційно очолити турецький Фенербахче зі Стамбула. У цю команду сватали колишнього керманича Шахтаря та Динамо Мірчу Луческу.

За інформацією італійського журналіста-інсайдера Джанлуки Ді Марцо, Жозе Моурінью у найближчі дні очолить турецький Фенербахче.

Стамбульський гранд та 61-річний фахівець, який має прізвисько Особливий, підпишуть контракт, який буде діяти протягом наступних двох сезонів.

Свого часу, перебуваючи на посаді головного тренера Челсі, Жозе зізнався, що був проти трансферу культового нападника збірної України, а на той час італійського Мілана Андрія Шевченка до лондонського клубу.

  • Останнім місцем роботи Моурінью була Рома, в якій він працював з літа 2021 по січень 2024 року. 
  • На чолі римських «вовків» португалець провів 138 матчів та виграв один трофей – перший в історії кубок Ліги конференцій в сезоні 2021/22.
  • У якості головного тренера Жозе вигравав всі клубні євротрофеї. Крім ЛК, наставник двічі підкорював Лігу чемпіонів (з Порту та італійським Інтером) та одного разу Лігу Європи (з Манчестер Юнайтед).