«Є досить важкий момент»: Забарний назвав гравців Динамо, якими цікавляться у Європі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
594
0 голосів
«Є досить важкий момент»: Забарний назвав гравців Динамо, якими цікавляться у Європі
Ілля Забарний. Фото: Google
Захисник національної збірної України та англійського Борнмута Ілля Забарний розповів, якими гравцями київського Динамо цікавляться європейські клуби.

Центральний захисник збірної України та Борнмута Ілля Забарний заявив, що європейські клуби цікавляться двома півзахисниками київського Динамо:

«У мене цікавилися Шапою дуже, і зараз Бражком, питали за них. Так, вони цікавляться, але є досить важкий момент. Це дуже великий ризик брати гравців з УПЛ. Їм краще когось поблизу до Європи. Вони напряму так не кажуть, але я відчуваю, що вони бояться брати подібний ризик на себе.

Розумію, що Микола після травми, це треба відчути. Після травми дуже важко повертатися. Я бачу, що він зараз вже багато додає. Думаю, що коли він вийде на свій пік, у нього все вийде, і я його побачу в топ-чемпіонаті, 100%», – розповів Забарний ютуб-каналу «Трендець».

  • Микола Шапаренко у нинішньому сезоні взяв участь у 26 поєдинках у всіх турнірах, в яких забив п'ять голів та оформив вісім асистів.
  • Контракт гравця з київським клубом чинний до 30 вересня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює вартість 25-річного півзахисника у шість мільйонів євро.
  • Володимир Бражко у цьому сезоні зіграв 30 матчів за киян, забивши шість голів та оформивши п'ять результативних передач.
  • Контракт футболіста з Динамо чинний до 30 червня 2028 року.
  • Transfermarkt оцінює вартість 22-річного півзахисника у 2,5 мільйонів євро.