Ворскла визначилася із головним тренером на сезон 2024/25: яка кадрова ситуація наразі в полтавському клубі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
756
0 голосів
Ворскла визначилася із головним тренером на сезон 2024/25: яка кадрова ситуація наразі в полтавському клубі
Сергій Долганський. Фото: Google
Керівництво полтавської Ворскли вирішило, що головним тренером команди на наступний сезон залишиться Сергій Долганський. Тепер на полтавців чекає кадрова чистка серед гравців.

Керівництво полтавської Ворскли ухвалило принципове рішення, що головним тренером команди в сезоні 2024/25 залишається Сергій Долганський.

Наразі полтавці стоять перед глобальним кадровим завданням. Клуб мусить визначитися з майбутнім 10 футболістів, чиї контракти з клубом закінчуються 30 червня.

В Полтаві не залишаться Наджеб Якубу, який переходить у Рух, та Руслан Степанюк, який вже обирає нову команду, повідомляє ТаТоТаке.

Зазначається, що Ворскла веде перемовини з голкіпером Павлом Ісенком щодо нової угоди. Майже напевно піде Амількар Коджові, а ось долю Родела Річардса буде вирішено найближчими тижнями.

Джерело повідомляє, що влітку завершується термін оренди гравця Шахтаря Віктора Корнієнка, а також залишається невідомою доля гравців, яких запрошували до команди під Віктора Скрипника – Тіагу Сантани, Феліпе Родрігеса, Ардіта Толі, Тіаго Куньї та Лукаса Раміреса.

  • Ворскла посіла дев'яте місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, набравши 33 залікові пункти.
  • У фіналі Кубка України команда Долганського поступилася Шахтарю з рахунком 1:2.