«Мудрик справив враження на тренуваннях»: в Англії спрогнозували вихід українця в старті Челсі на матч АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1795
0 голосів
«Мудрик справив враження на тренуваннях»: в Англії спрогнозували вихід українця в старті Челсі на матч АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Британські журналісти прямим текстом натякають головному тренеру Челсі Маурісіо Почеттіно, що йому слід нарешті дати нагоду зіграти з перших хвилин Михайлу Мудрику.

Поки Михайло Мудрик перебуває в таборі національної збірної України і паралельно з відновленням після гри з Англією готується до поєдинку проти Італії, англійські журналісти вже роблять матеріали перед поновленням матчів в АПЛ.

В п’ятому турі Челсі поїде в гості до Борнмута і Мудрик має всі шанси на те, щоб розпочати матч проти команди Іллі Забарного з перших хвилин.

«Безумовно, є шанс, що Мудрик може вийти на поле. Українець справив враження на тренуваннях.

Певно, ми побачимо не тільки Чілвелла в захисті, але й Мудрика в атаці. Таке відчуття, що йому потрібна можливість почати гру і справді довести свою цінність Челсі», – припускають журналісти порталу football.london.

  • 22-річний вінгер перейшов у Челсі з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів (70 + 30).
  • Михайло Мудрик у поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги зіграв три поєдинки, в яких результативними діями не відзначався.
  • Після чотирьох матчів в англійській Прем'єр-ліщи команда Маурісіо Почеттіно набрала чотири очки і посідає 12 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Поєдинок проти Борнмута відбудеться 17 вересня.
  • Контракт українського півзахисника з англійським клубом дійсний до 2031 року.