«Коли їм лікуватися?»: Рух пояснив, чому львів'яни відмовилися відпустити гравців у олімпійську збірну України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1465
2 голоси
«Коли їм лікуватися?»: Рух пояснив, чому львів'яни відмовилися відпустити гравців у олімпійську збірну України
Віталій Пономарьов. Фото: Google
Головний тренер Руха Віталій Пономарьов пояснив, чому львівський клуб не зміг делегувати шістьох футболістів в олімпійську збірну для участі у Тулонському турнірі.

Раніше стало відомо, що олімпійська збірна України Руслана Ротаня не дорахується одразу п’ятьох гравців з Руху – Олексія Сича, Богдана Слюбика, Романа Дідика, Віталія Романа та Іллю Квасницю.

Головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов пояснив, чому клуб не відпустив футболістів у національну команду:

«На кожного з наших молодих футболістів випало колосальне фізичне та психологічне навантаження протягом сезону.  . І ось вони відіграли важкий сезон, зараз без відпочинку мають вирушити на закордонний турнір, а вже 24 червня ми починаємо підготовку до нового чемпіонату... Коли їм відпочивати, а головне – лікуватися?

Проблема в тому, що кожен із п'яти основних гравців (прим. – Слюбик, Дідик, Роман, Сич, Квасниця) догравав зі старими болячками і потребують системного лікування. Ми будемо раді і вважатимемо за честь виклик будь-якого нашого гравця на Олімпіаду. Головне, щоб усі були свіжі та здорові», – заявив тренер в коментарі для ТаТоТаке.

  • Зазначимо, що 30 травня олімпійська збірна вирушить до французького Тулона на підготовчий збір, де візьме участь у товариському турнірі. В групі з Україною зіграють Індонезія, Італія, Панама та Японія.
  • На Олімпіаді Україна має зіграти з Аргентиною, Марокко та Іраком. Перший матч наша команда зіграє із представниками Азії 24 липня.