«В нас не було конкретних пропозицій»: в Дніпрі-1 розповіли, за скільки готові відпустити Піхальонка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
133
0 голосів
«В нас не було конкретних пропозицій»: в Дніпрі-1 розповіли, за скільки готові відпустити Піхальонка
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів, за яку суму дніпровський клуб готовий відпустити свого півзахисника Олександра Піхальонка.

Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман ексклюзивно для сайту «Збірна» прокоментував можливий продаж півзахисника Олександра Піхальонка в Шахтар:

«В нас немає деталей. Це Бурбас, він взимку відправляв Русола в Полісся, потім в Карпати, я не можу це прокоментувати. Пропозиції не було. Якщо буде гарна пропозиція – ми відпустимо гравця, жодних проблем.

Оцінюю трансфер в два чи три мільйони, принаймні так було до недавнього часу. Далі були травми, пропуски матчів. Продавати гравця на піку форми це інша справа. Наразі в нас не було конкретних пропозицій».

  • Олександр Піхальонок у сезоні 2023/24 років провів у складі Дніпра-1 31 поєдинок у всіх офіційний турнірах: шість голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного центрального півзахисника у п’ять мільйонів євро.
  • Контракт гравця із клубом дійсний до літа 2025-го року.
  • Олександр Піхальонок дав ексклюзивне інтерв'ю сайту Sport-express.ua, в якому розповів про свої враження від сезону та плани на майбутнє.