Динамо зацікавилося лідером Дніпра-1: київський клуб хоче переманити до себе колишнього гравця Шахтаря

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
951
2 голоси
Динамо зацікавилося лідером Дніпра-1: київський клуб хоче переманити до себе колишнього гравця Шахтаря
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Донецький Шахтар не веде перемовини із дніпровським Дніпром-1 щодо трансферу Олександра Піхальонка – півзахисником цікавиться київське Динамо.

Вчора з'явилася інформація, що півзахисник дніпровського Дніпра-1 Олександр Піхальонок близький до переходу в донецький Шахтар, а сторонам залишилося узгодити деталі трансферу.

Однак видання Fcdnipro.com спростувало інформацію журналіста Ігоря Бурбаса. Зазначається, що наразі жодних переговорів між Шахтарем та Дніпром-1 щодо 27-річного футболіста не ведеться.

Джерело при цьому повідомило, що Олександра Піхальонка хоче бачити у себе київське Динамо.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Дніпро-1 фінішувало на четвертому місці і в новому сезоні команда Юрія Максимова матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.
  • Олександр Піхальонок у сезоні 2023/24 років провів у складі Дніпра-1 31 поєдинок у всіх офіційний турнірах: шість голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного центрального півзахисника у п’ять мільйонів євро.
  • Контракт гравця із клубом дійсний до літа 2025-го року.
  • Олександр Піхальонок дав ексклюзивне інтерв'ю сайту Sport-express.ua, в якому розповів про свої враження від сезону та плани на майбутнє.