«Найбільш розчаровуючий виступ збірної Англії»: огляд британських ЗМІ на матч України у відборі Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
504
0 голосів
«Найбільш розчаровуючий виступ збірної Англії»: огляд британських ЗМІ на матч України у відборі Євро-2024
Тарас Степаненко і радість англійців. Фото: Оксана Васильєва
Британські журналісти залишилися розчарованими нічийним результатом збірної Англії у грі проти України в матчі відбору до Євро-2024 (1:1). Найбільше у складі своєї команди наші колеги з островів хвалили Гаррі Кейна.

Після вчорашньої гри збірної України проти Англії, «Спорт Експрес» провів ранковий моніторинг провідних англійських видань.

Standard

«Україна в повній мірі скористалася нерішчістю гостей і повела в рахунок, коли Зінченко холоднокровно завершив атаку разючим ударом. Але блискуча передача Гаррі Кейна на Уокера врятувала Англію, залишивши питання Гарету Саутгейту.

Англія збільшила темп після перерви, Сака пробив у поперечину. Однак в цілому це була незграбна гра, яка знову піднімає старі питання про консерватизм Саутгейта».

The Sun

«Геніальна передача капітана Гаррі Кейна дозволила захиснику Манчестер Сіті срівняти рахунок незадовго до перерви після того, як Олександр Зінченко вивів Україну вперед.

Це був найбільш розчаровуючий виступ збірної Англії після матчу групового етапу чемпіонату світу зі США.

Не дивлячись на безліч атакуючих гравців, що знаходяться в хорошій формі, команда Саутгейта не увімкнула власної швидкості, і вона не змогла створити достатньо моментів, незважаючи на домінування у володінні м'ячем».

Goal 

«Українці повели в рахунку завдяки голу зірки Арсенала Олександра Зинченка, в той час як «трьом левам» ніяк не вдавалось вийти вперед. Англія продемонструвала, що в неї слабкий захист: зіткнення Магуайра з партнером по команді Гуехі, в результаті чого Зінченко забив гол – найкращий тому доказ.

Однак Англія зуміла зрівняти рахунок завдяки Кайлу Уокеру, який отримав чудову передачу від Гаррі Кейна, проскочивши за спини українських захисників.

Гарет Саутгейт вважає, що його команда повинна була здобути перемогу, але йому доведеться уважно переглянути деякі свої рішення, щоб пояснити, чому вони вперше в цій кампанії втратили очки».

  • У наступній грі відбору збірна України зіграє на виїзді проти Італії. Поєдинок в Мілані відбудеться 12 вересня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
  • Збірна Англії 12 вересня зіграє товариський матч проти Шотландії.