Два тижні в Україні, а далі збір в Австрії: плани Динамо на літнє міжсезоння

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
346
0 голосів
Два тижні в Україні, а далі збір в Австрії: плани Динамо на літнє міжсезоння
Гравці киян. Фото: Динамо
Київське Динамо одразу після поєдинку проти львівського Руху в рамках 30-го туру УПЛ пішло у відпустку. Повернеться команда до тренувань наприкінці червня.

Після завершення матчу в рамках 30-го туру чемпіонату України проти львівського Руху (2:1) для гравців київського Динамо розпочалася літня відпустка.

Відпочиватимуть кияни до 22 червня включно, а наступного дня вони зберуться в Києві, проте не в повному складі: динамівці, які виступатимуть у складі збірної на Євро-2024, отримають додатковий час для відпочинку.

Також на зборі в Україні не буде і виконавців, які будуть залучені на червневий міжнародний турнір олімпійської команди, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

Упродовж двох днів підопічні Олександра Шовковського двома групами в одній з лікарень пройдуть традиційний медичний огляд і водночас із цим розпочнуть на своїй клубній базі тренування.

7 липня Динамо вирушить на міжсезонний збір, який проходитиме в Австрії. У його рамках «біло-сині» проведуть серію контрольних матчів.

Згідно з попереднім планом тренерського штабу команди, після завершення збору Динамо вирушить до місця проведення першого матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, що відбудеться 23 чи 24 липня.

  • Київський клуб посів друге місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 69 балів.
  • Киянам не вистачало два очки, аби наздогнати донецький Шахтар, що став чемпіоном.