«Я розумію Луніна, він зробив вагомий внесок»: Касільяс прокоментував положення українця в Реалі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
339
0 голосів
«Я розумію Луніна, він зробив вагомий внесок»: Касільяс прокоментував положення українця в Реалі
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній голкіпер Реала Ікер Касільяс розповів, хто повинен вийти у стартовому складі мадридського клубу у фіналі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії.

Колишній голкіпер Реала Ікер Касільяс прокоментував положення Андрія Луніна в клубі та розповів, хто повинен вийти у старті на фінал Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії:

«Це моя особиста думка, тому що я не тренер. Куртуа – номер один. Це було минулого року, а цього він відновлюється. Я думаю, що він повертається дуже добре. Я розумію Луніна, який також грає, провів чудовий сезон та зробив внесок у те, що Реал вийшов у фінал. Але рішення приймає тренер.

Лунін показав, що має клас і може конкурувати з таким досвідченим голкіпером як Кепа. Анчелотті вирішив, що Лунін гратиме більше, і він зіграв важливі матчі. Але також правда, що він зіграв матчі, в яких не був хорошим. Лунін – дуже молодий хлопець, йому дуже важко конкурувати з першим номером», – сказав Касільяс в коментарі для Mundo Deportivo.

  • Реал Мадрид набрав 94 бали та очолює турнірну таблицю Ла Ліги – мадридці стали чемпіонами ще у 34-му турі.
  • Андрій Лунін цього сезону зіграв у футболці Реала 31 поєдинок у всіх клубних змаганнях: 32 голи пропущено та 12 матчів «на нуль».
  • Контракт 25-річного українського футболіста розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює голкіпера в 16 мільйонів євро.
  • У фіналі Ліги чемпіонів 1 червня між собою сильнішого визначатимуть дортмундська Боруссія та мадридський Реал.